Brânză coaptă cu usturoi
Timp de preparare: 5 min
Timpul de gatire: 25 min
Gata in: 30 min
INGREDIENTE
2 căței de usturoi, tăiați în bucăți mici
450 g brânză semi-tare
cimbru
2 foi de dafin rupte în bucăți mici
alte condimente, după gust
PREPARARE
Brânza coaptă cu usturoi este o delicatesă pe care o poate face oricine în 30 de minute, din numai câteva ingrediente.
1. Se încălzește cuptorul la aproximativ 190 de grade. Brânza se pune într-un vas de cuptor mic, pe hârtie de copt. Cu vârful unui cuțit, se dau găurele în bucata de brânză, iar în ele se introduce câte o bucățică de usturoi.
2. Usturoiul rămas se presară peste bucata de brânză împreună cu foile de dafin, cimbrul și celelalte condimente (de exemplu piper, boia, etc, după gust).
3. Vasul se acoperă cu folie de aluminiu și se bagă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când se înmoaie suficient.
Brânza coaptă cu usturoi se poate servi cu focaccia sau pâine prăjită.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 5 min
Timpul de gatire: 25 min
Gata in: 30 min
INGREDIENTE
2 căței de usturoi, tăiați în bucăți mici
450 g brânză semi-tare
cimbru
2 foi de dafin rupte în bucăți mici
alte condimente, după gust
PREPARARE
Brânza coaptă cu usturoi este o delicatesă pe care o poate face oricine în 30 de minute, din numai câteva ingrediente.
1. Se încălzește cuptorul la aproximativ 190 de grade. Brânza se pune într-un vas de cuptor mic, pe hârtie de copt. Cu vârful unui cuțit, se dau găurele în bucata de brânză, iar în ele se introduce câte o bucățică de usturoi.
2. Usturoiul rămas se presară peste bucata de brânză împreună cu foile de dafin, cimbrul și celelalte condimente (de exemplu piper, boia, etc, după gust).
3. Vasul se acoperă cu folie de aluminiu și se bagă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când se înmoaie suficient.
Brânza coaptă cu usturoi se poate servi cu focaccia sau pâine prăjită.
Sursa: Brânză coaptă cu usturoi - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/branza-coapta-cu-usturoi/#ixzz3NsYz3zgx