Timp de preparare: 5 min
Timpul de gatire: 20 min
Gata in: 25 min
INGREDIENTE
1 ceapa mare
1 catel usturoi
2 cartofi albi mari
1 conopida medie
sare si piper
ulei de masline
foi de dafin
Pentru servit
crutoane
patrunjel
PREPARARE
Ai poftă de ceva cu totul special, de care n-ai mai mâncat până acum? Îți propunem o super supa cremă de conopidă! Vezi cât de ușor se prepară:
1. Se călește ceapa în ulei la foc foarte mic până se înmoaie bine, dar nu se colorează. Se adaugă usturoiul zdrobit, dafin, sare, piper (de preferat alb) și se călesc până când ceapa este sticloasă și foarte fragedă. Apoi se adaugă cartoful tocat cubulețe și conopida desfăcută în buchețele.
2. Se călesc 2-3 minute împreună, apoi se sting cu supă sau cu apă și se fierb aproximativ 20 de minute.
3. Se mixează și se servește cu crutoane și cu verdeață proaspăt tocată.
Rețetă pregătită în emisiunea ”Draga mea prietenă” de la Kanal D.
Categoria: Bors, ciorbe si supe, Carte de bucate
INCEARCA SI...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 5 min
Timpul de gatire: 20 min
Gata in: 25 min
INGREDIENTE
1 ceapa mare
1 catel usturoi
2 cartofi albi mari
1 conopida medie
sare si piper
ulei de masline
foi de dafin
Pentru servit
crutoane
patrunjel
PREPARARE
Ai poftă de ceva cu totul special, de care n-ai mai mâncat până acum? Îți propunem o super supa cremă de conopidă! Vezi cât de ușor se prepară:
1. Se călește ceapa în ulei la foc foarte mic până se înmoaie bine, dar nu se colorează. Se adaugă usturoiul zdrobit, dafin, sare, piper (de preferat alb) și se călesc până când ceapa este sticloasă și foarte fragedă. Apoi se adaugă cartoful tocat cubulețe și conopida desfăcută în buchețele.
2. Se călesc 2-3 minute împreună, apoi se sting cu supă sau cu apă și se fierb aproximativ 20 de minute.
3. Se mixează și se servește cu crutoane și cu verdeață proaspăt tocată.
Rețetă pregătită în emisiunea ”Draga mea prietenă” de la Kanal D.
Categoria: Bors, ciorbe si supe, Carte de bucate
INCEARCA SI...
Sursa: Supă-cremă de conopidă - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/gusturi-alese-supa-crema-de-conopida/#ixzz3Nz9APBfA