300 g carne de vită tocată
1 ou
suc de roşii
2-3 linguri ulei
1 lingura parmezan
2 căţei de usturoi
pătrunjel
foi de dafin
sare
piper
PREPARARE
1. Se rumeneşte usturoiul în ulei şi se fierbe apoi în sucul de roşii. Se adaugă sarea, piperul şi dafinul. Între timp se amestecă oul bătut, pătrunjelul, parmezanul şi carnea tocată şi se fac chiftelele rotunde.
2. Se pun chifteluţele în sosul de roşii şi se lasă să fiarbă la foc potrivit. Dacă sosul de roşii scade, se adaugă supă de zarzavat astfel încât, în timpul fierberii, chiftelele să fie acoperite aproape de tot cu sos.
Carne de vită bolognese coaptă în dovleac
Gata in: 0 min
INGREDIENTE
500 g carne tocată de vită
300 g supă de ciuperci
120 g ciuperci
3 linguri sos de soia
2 linguri zahăr
2 cesti orez fiert
1 dovleac mare (aprox. 3-4 kig)
ulei
PREPARARE
Carnea de vita în dovleac este delicioasă! Învaţă cum să prepari această reţetă inedită şi interesantă, care arată spectaculos, are un gust deosebit şi cu care vei impresiona pe toată lumea. Are câte puţin din sarmalele româneşti şi pastele bolognese italieneşti, totul într-o aromă de dovleac tomantic.
Toacă ceapa şi căleşte-o în 2 linguri de ulei până devine translucidă, circa 2 minute. Adaugă carnea tocată şi amestecă mereu, până ce carnea nu mai este roz. Scurge bine zeama de carne şi adaugă supa, ciupercile, sosul de soia şi zahărul brun. Lasă pe foc mic 10 minute, amestecând din când în când. Adaugă orezul şi mai lasă puţin să fiarbă.
Spală dovlecii şi taie câte un capac deasupra, în jurul codiţei. Scobeşte seminţele şi o parte din pulpă şi umple cu amestecul de carne tocată bolognese. Pune la loc capacul din dovleac, sau acoperă cu o felie mare de roşie.
Unge o tavă mare cu ulei şi unge şi dovlecii pe dinafară. Încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade şi lasă să se coacă vita bolognese coaptă în dovleac circa o oră şi jumătate, sau până ce coaja dovleacului se înmoaie. Se serveşte cu carnea de vită cu pulpa de dovleac ca garnitură.
Categoria: Carne si fripturi, Carte de bucate, Featured Box 4, Retete, Vita
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 45 min
Gata in: 45 min
INGREDIENTE
300 g carne de vită tocată
1 ou
suc de roşii
2-3 linguri ulei
1 lingura parmezan
2 căţei de usturoi
pătrunjel
foi de dafin
sare
piper
PREPARARE
1. Se rumeneşte usturoiul în ulei şi se fierbe apoi în sucul de roşii. Se adaugă sarea, piperul şi dafinul. Între timp se amestecă oul bătut, pătrunjelul, parmezanul şi carnea tocată şi se fac chiftelele rotunde.
2. Se pun chifteluţele în sosul de roşii şi se lasă să fiarbă la foc potrivit. Dacă sosul de roşii scade, se adaugă supă de zarzavat astfel încât, în timpul fierberii, chiftelele să fie acoperite aproape de tot cu sos.
Sursa: Chifteluţe cu sos tomat - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/chiftelute-cu-sos-tomat/#ixzz3NrP98WdH
Gata in: 0 min
INGREDIENTE
500 g carne tocată de vită
300 g supă de ciuperci
120 g ciuperci
3 linguri sos de soia
2 linguri zahăr
2 cesti orez fiert
1 dovleac mare (aprox. 3-4 kig)
ulei
PREPARARE
Carnea de vita în dovleac este delicioasă! Învaţă cum să prepari această reţetă inedită şi interesantă, care arată spectaculos, are un gust deosebit şi cu care vei impresiona pe toată lumea. Are câte puţin din sarmalele româneşti şi pastele bolognese italieneşti, totul într-o aromă de dovleac tomantic.
Toacă ceapa şi căleşte-o în 2 linguri de ulei până devine translucidă, circa 2 minute. Adaugă carnea tocată şi amestecă mereu, până ce carnea nu mai este roz. Scurge bine zeama de carne şi adaugă supa, ciupercile, sosul de soia şi zahărul brun. Lasă pe foc mic 10 minute, amestecând din când în când. Adaugă orezul şi mai lasă puţin să fiarbă.
Spală dovlecii şi taie câte un capac deasupra, în jurul codiţei. Scobeşte seminţele şi o parte din pulpă şi umple cu amestecul de carne tocată bolognese. Pune la loc capacul din dovleac, sau acoperă cu o felie mare de roşie.
Unge o tavă mare cu ulei şi unge şi dovlecii pe dinafară. Încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade şi lasă să se coacă vita bolognese coaptă în dovleac circa o oră şi jumătate, sau până ce coaja dovleacului se înmoaie. Se serveşte cu carnea de vită cu pulpa de dovleac ca garnitură.
Categoria: Carne si fripturi, Carte de bucate, Featured Box 4, Retete, Vita
Sursa: Carne de vită bolognese coaptă în dovleac - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/carne-de-vita-bolognese-coapta-dovleac/#ixzz3NtKWS4Sb