Timp de preparare: 40 min
Timpul de gatire: 60 min
Gata in: 1 ore, 40 min
INGREDIENTE
10 cartofi
1 litru suc de roşii
1 legatura tarhon
3 cepe roşii
2 lingurite ulei de măsline
2 morcovi
2 ardei capia
1 ţelină
1 fir praz
1 legatura pătrunjel
smântână pentru servit
sare
piper
PREPARARE
Ciorbă de cartofi cu smântână gata în mai puţin de 2 ore. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă.
1. Se curăţă ceapa, ardeii, morcovii şi ţelina. Se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi 2 linguriţe de ulei de măsline.
2. Se spală şi se curăţă cartofii, se taie cubuleţe şi se fierb separat în apă cu sare. După ce au fiert legumele, se scot, se scurg, ceapa se dă de-o parte, iar restul se pasează.
3. Piureul de legume se amestecă cu zeama în care au fiert, se adaugă sucul de roşii şi cartofii fierţi. Se condimentează cu sare şi piper şi se ornează cu fâşii de praz, pătrunjel şi tarhon, tocate mărunt. Se mai dă într-un clocot şi apoi se opreşte focul. Se serveşte cu smântână.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 40 min
Timpul de gatire: 60 min
Gata in: 1 ore, 40 min
INGREDIENTE
10 cartofi
1 litru suc de roşii
1 legatura tarhon
3 cepe roşii
2 lingurite ulei de măsline
2 morcovi
2 ardei capia
1 ţelină
1 fir praz
1 legatura pătrunjel
smântână pentru servit
sare
piper
PREPARARE
Ciorbă de cartofi cu smântână gata în mai puţin de 2 ore. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă.
1. Se curăţă ceapa, ardeii, morcovii şi ţelina. Se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi 2 linguriţe de ulei de măsline.
2. Se spală şi se curăţă cartofii, se taie cubuleţe şi se fierb separat în apă cu sare. După ce au fiert legumele, se scot, se scurg, ceapa se dă de-o parte, iar restul se pasează.
3. Piureul de legume se amestecă cu zeama în care au fiert, se adaugă sucul de roşii şi cartofii fierţi. Se condimentează cu sare şi piper şi se ornează cu fâşii de praz, pătrunjel şi tarhon, tocate mărunt. Se mai dă într-un clocot şi apoi se opreşte focul. Se serveşte cu smântână.
Categoria: Bors, ciorbe si supe, Carte de bucate
Sursa: Ciorbă de cartofi cu smântână - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/ciorba-de-cartofi-cu-smantana-2/#ixzz3NylZQd4D