INGREDIENTE
800 g ansoa proaspata
2 legaturi patrunjel
2 fire de ceapa verde
500 g spanac
1 salata verde
3 catei de usturoi
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingura ulei de masline
2 oua
cascaval ras sau parmezan
pesmet
sare dupa gust
2 rosii uscate pentru ornat
PREPARARE
Tarta cu ansoa si spanac foarte gustoasă, care merită încercată. Reţeta nu e deloc grea.
Se curata pestele de sira spinarii si aripioara de pe spate, se spala si se lasa la scurs. Intre timp se pune la fiert timp de 10 minute spanacul si salata curatate si spalate in prealabil intr-o cratita farà apa ( spanacul isi lasa sucul propriu).
Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul si patrunjelul taiate marunt, timp de 5 minute.
Cand verdeturile s-au racit se amesteca cu cele doua oua si se adauga sare dupa gust.
Intr-o tava cu diametrul de 20cm se aseaza hartia de copt, un rand de verdeata, un rand de ansoa, se razuie un pic de cascaval sau parmezan, din nou un rand de verdeata si ultimul rand de ansoa. Se presara un pic de sare, o lingura de ulei de masline, cascavalul ras si pesmetul. Se orneaza cu rosii uscate.
Se coace la o temperatura de 180 grade pentru 30-40 de minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Gata in: 0 min
INGREDIENTE
800 g ansoa proaspata
2 legaturi patrunjel
2 fire de ceapa verde
500 g spanac
1 salata verde
3 catei de usturoi
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingura ulei de masline
2 oua
cascaval ras sau parmezan
pesmet
sare dupa gust
2 rosii uscate pentru ornat
PREPARARE
Tarta cu ansoa si spanac foarte gustoasă, care merită încercată. Reţeta nu e deloc grea.
Se curata pestele de sira spinarii si aripioara de pe spate, se spala si se lasa la scurs. Intre timp se pune la fiert timp de 10 minute spanacul si salata curatate si spalate in prealabil intr-o cratita farà apa ( spanacul isi lasa sucul propriu).
Intr-o tigaie se caleste ceapa, usturoiul si patrunjelul taiate marunt, timp de 5 minute.
Cand verdeturile s-au racit se amesteca cu cele doua oua si se adauga sare dupa gust.
Intr-o tava cu diametrul de 20cm se aseaza hartia de copt, un rand de verdeata, un rand de ansoa, se razuie un pic de cascaval sau parmezan, din nou un rand de verdeata si ultimul rand de ansoa. Se presara un pic de sare, o lingura de ulei de masline, cascavalul ras si pesmetul. Se orneaza cu rosii uscate.
Se coace la o temperatura de 180 grade pentru 30-40 de minute.
Sursa: Tarta cu ansoa si spanac - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/tarta-cu-ansoa-si-spanac/#ixzz3O86aQIzp