Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 10 min
Gata in: 10 min
INGREDIENTE
50 ml vin alb sec
500 g ciuperci albe proaspete
2 linguri ulei
1/2 căpăţână usturoi
1/2 ardei iute
sare
piper
PREPARARE
Un sote de ciuperci delicios şi foarte uşor de făcut, cu o aromă deosebită. Iată reţeta.
1. Se spală ciupercile şi se taie doar puţin din picioruşul care a stat în pământ.
Apoi se taie ciupercile doar în două, dacă nu sunt mari, sau în patru, dacă sunt mai mari.
2. Se feliază şi căţeii de usturoi, iar jumă-tate de ardei iute se pune tăiată în ulei. Se adaugă usturoiul și ciupercile.
3. Se presară sare şi piper și se călesc cât să-şi lase apa în jur de 5 minute. Apoi, se adaugă vinul şi se mai lasă 5 minute pe foc.
Categoria: Carte de bucate, Garnituri, Tocanite
Sursa: Soté de ciuperci - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/sote-de-ciuperci/#ixzz3OSJO9ecA