5 felii carne de porc
5 felii șuncă
150 g ciuperci
5 felii cașcaval
5 felii roșii
sare
piper
scobitori
Pregătești așa:
Condimentezi feliile de porc cu sare, piper și le pui pe grătar, apoi le dai deoparte.
Speli ciupercile și le tai rondele. Într-o tavă așezi toate ingredientele în următoarea ordine: o felie grătar, o felie șuncă, ciuperci, o felie cașcaval și o felie de roșie. Le fixezi cu o scobitoare în mijloc și le dai la cuptor, până se topește cașcavalul.
Le poți servi cu piureu de cartofi, orez fiert sau murături.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
5 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 45 minute
Îți trebuie:
5 felii carne de porc
5 felii șuncă
150 g ciuperci
5 felii cașcaval
5 felii roșii
sare
piper
scobitori
Pregătești așa:
Condimentezi feliile de porc cu sare, piper și le pui pe grătar, apoi le dai deoparte.
Speli ciupercile și le tai rondele. Într-o tavă așezi toate ingredientele în următoarea ordine: o felie grătar, o felie șuncă, ciuperci, o felie cașcaval și o felie de roșie. Le fixezi cu o scobitoare în mijloc și le dai la cuptor, până se topește cașcavalul.
Le poți servi cu piureu de cartofi, orez fiert sau murături.