1 kg carnede porc
1 felie de pâine
5 ouă
1 ceapă
ulei
sare
piper
ienibahar și coriandru
Pregătești așa:
Cureți ceapa, o speli și o tai mărunt. Toci carnea de porc și o pui într-un vas adânc. Fierbi separat 3 ouă. Călești ceapa cu două linguri de ulei și o pui peste carnea tocată. Încorporezi 2 ouă crude, condimentezi cu sare, piper și amesteci bine. Într-o tavă de chec, unsă cu ulei, întinzi jumătate din tocătură și o întinzi uniform. De-a lungul tăvii așezi ouăle fierte, pui restul de compoziție și ungi cu ulei. Dai la cuptorul bine încins timp de 40-50 minute. Se poate servi cald sau rece.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
8 bucăți
Pregătire: 25 minute
Coacere: 40-50 minute
Îți trebuie:
1 kg carnede porc
1 felie de pâine
5 ouă
1 ceapă
ulei
sare
piper
ienibahar și coriandru
Pregătești așa:
Cureți ceapa, o speli și o tai mărunt. Toci carnea de porc și o pui într-un vas adânc. Fierbi separat 3 ouă. Călești ceapa cu două linguri de ulei și o pui peste carnea tocată. Încorporezi 2 ouă crude, condimentezi cu sare, piper și amesteci bine. Într-o tavă de chec, unsă cu ulei, întinzi jumătate din tocătură și o întinzi uniform. De-a lungul tăvii așezi ouăle fierte, pui restul de compoziție și ungi cu ulei. Dai la cuptorul bine încins timp de 40-50 minute. Se poate servi cald sau rece.