INGREDIENTE
.500 g ciuperci
6 linguri faina
o ceapa
ulei
sare
piper
500 g rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute
.
MOD DE PREPARARE RETETA Galusti de ciuperci cu sos de rosii:
Se curata ciupercile se fierb si se toaca, se amesteca cu faina sarea si piperul. Se formeaza galusti pe care le fierbem in apa clocotita cu sare. Cat fierb ,se pregateste sosul. Ceapa se taie marunt se caleste, apoi se toarna rosiile decojite si pasate. Se pune sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic. Se scot galustile pe farfurie impreuna cu sosul de rosii.POFTA BUNA!
INGREDIENTE
.500g ciuperci
1 cartof
3 cepe
8 catei usturoi
1 morcov
faina
marar
sare
piper
2 felii paine
ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
.
MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci:
Se curata legumele si se spala. Ciupecile, feliile de paine inmuiate in apa in prealabil se dau prin masina de tocat, se toaca ceapa si usturoiul marunt, morcovul si cartoful se dau prin razatoarea mica. Se amesteca toate legumele, se condimenteaza cu sare, piper si marar pana se omogeneaza. Se formeaza bilute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un sevetel pentru a se absorbi uleiul. Sunt gustoase si reci. Este o reteta pe care sigur o veti pregati tot timpul anului.
Timp de preparare: 10 min
Timpul de gatire: 15 min
Gata in: 25 min
INGREDIENTE
250 g orez cu bob rotund
1 cutie mică de ciuperci
50 g unt
500 ml supă din concentrat
câteva fire de pătrunjel
sare
PREPARARE
Orezul cu ciuperci este soluția perfectă dacă vrei o masă săţioasă pe care s-o poţi lua la birou şi să fie şi de post.
1. Ciupercile se scot din cutie, se trec printr-un jet de apă rece pentru a înlătura conservantul şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.
2. Într-un vas, se topeşte untul şi se adaugă orezul. Se lasă până devine translucid şi se adaugă ciupercile.
3. Se toarnă supa din concentrat, se presară sare şi se lasă să fiarbă sub capac aproximativ 15 minute sau cât timp este nevoie ca să se înmoaie orezul.
4. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.
Categoria: Mancaruri cu ciuperci, Retete, Retete de post, Retete romanesti
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
INGREDIENTE
.500 g ciuperci
6 linguri faina
o ceapa
ulei
sare
piper
500 g rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute
.
MOD DE PREPARARE RETETA Galusti de ciuperci cu sos de rosii:
Se curata ciupercile se fierb si se toaca, se amesteca cu faina sarea si piperul. Se formeaza galusti pe care le fierbem in apa clocotita cu sare. Cat fierb ,se pregateste sosul. Ceapa se taie marunt se caleste, apoi se toarna rosiile decojite si pasate. Se pune sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic. Se scot galustile pe farfurie impreuna cu sosul de rosii.POFTA BUNA!
INGREDIENTE
.500g ciuperci
1 cartof
3 cepe
8 catei usturoi
1 morcov
faina
marar
sare
piper
2 felii paine
ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
.
MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci:
Se curata legumele si se spala. Ciupecile, feliile de paine inmuiate in apa in prealabil se dau prin masina de tocat, se toaca ceapa si usturoiul marunt, morcovul si cartoful se dau prin razatoarea mica. Se amesteca toate legumele, se condimenteaza cu sare, piper si marar pana se omogeneaza. Se formeaza bilute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un sevetel pentru a se absorbi uleiul. Sunt gustoase si reci. Este o reteta pe care sigur o veti pregati tot timpul anului.
Timp de preparare: 10 min
Timpul de gatire: 15 min
Gata in: 25 min
INGREDIENTE
250 g orez cu bob rotund
1 cutie mică de ciuperci
50 g unt
500 ml supă din concentrat
câteva fire de pătrunjel
sare
PREPARARE
Orezul cu ciuperci este soluția perfectă dacă vrei o masă săţioasă pe care s-o poţi lua la birou şi să fie şi de post.
1. Ciupercile se scot din cutie, se trec printr-un jet de apă rece pentru a înlătura conservantul şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.
2. Într-un vas, se topeşte untul şi se adaugă orezul. Se lasă până devine translucid şi se adaugă ciupercile.
3. Se toarnă supa din concentrat, se presară sare şi se lasă să fiarbă sub capac aproximativ 15 minute sau cât timp este nevoie ca să se înmoaie orezul.
4. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.
Categoria: Mancaruri cu ciuperci, Retete, Retete de post, Retete romanesti
Sursa: Orez cu ciuperci - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/orez-cu-ciuperci-4/#ixzz3OYJdFdr1