Mâncare de fasole verde
Timp de preparare: 45 min
Gata in: 45 min
INGREDIENTE
1 borcan mare de fasole verde
500 g carne pentru tocat de vită şi de porc
2 cepe
3-4 căţei de usturoi
300 g roşii decojite în suc de roşii
2-3 linguri ulei
2-3 linguri vin
1 legatura pătrunjel
1/2 lingurita sare
piper măcinat
PREPARARE
1. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se toacă, iar ceapa şi usturoiul se taie mărunt. Într-o crăticioară se pun la călit ceapa şi usturoiul. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea tocată şi se călesc împreună.
2. Vinul îndoit cu apă se toarnă peste carnea tocată, se amestecă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 10 minute, amestecând din când în când.
3. Fasolea se trece printr-un jet de apă rece şi se răstoarnă peste carnea călită. Se condimentează cu sare şi piper şi se fierbe în continuare. După 15 minute se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi sucul de roşii.
4. Se mai lasă pe foc doar până când sosul începe să scadă şi se aromează cu pătrunjel verde.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 45 min
Gata in: 45 min
INGREDIENTE
1 borcan mare de fasole verde
500 g carne pentru tocat de vită şi de porc
2 cepe
3-4 căţei de usturoi
300 g roşii decojite în suc de roşii
2-3 linguri ulei
2-3 linguri vin
1 legatura pătrunjel
1/2 lingurita sare
piper măcinat
PREPARARE
1. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se toacă, iar ceapa şi usturoiul se taie mărunt. Într-o crăticioară se pun la călit ceapa şi usturoiul. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea tocată şi se călesc împreună.
2. Vinul îndoit cu apă se toarnă peste carnea tocată, se amestecă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 10 minute, amestecând din când în când.
3. Fasolea se trece printr-un jet de apă rece şi se răstoarnă peste carnea călită. Se condimentează cu sare şi piper şi se fierbe în continuare. După 15 minute se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi sucul de roşii.
4. Se mai lasă pe foc doar până când sosul începe să scadă şi se aromează cu pătrunjel verde.
Categoria: Legume, Mancaruri cu legume
Sursa: Mâncare de fasole verde - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/mancare-de-fasole-verde/#ixzz3Nrl4OZFD