250-300 g carne de porc
250 g ciuperci
2 roșii
2 cepe
2 ardei grași
200 ml ulei
sare
piper
1 linguriță boia dulce
2 ardei iuți
Pregătești așa:
Cureți, speli și toci ceapa mărunt. O călești împreună cu ardeii grași spălați, curățați de semințe și tăiați julien, roșiile spălate și tăiate cubulețe, ciupercile spălate, curățate de pielițe și tocate mărunt. Le înăbuși și condimentezi cu sare, piper și boia. Le lași pe foc până scade sosul. Speli carnea de porc și o tai felii subțiri. Le bați ca pentru șnițele. Umpli carnea cu compoziția de mai sus și formezi rulouri. Prinzi cu scobitori și le prăjești în ulei alături de 2 ardei iuți rupți pe jumătate.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
2-3 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 45 minute
Îți trebuie:
250-300 g carne de porc
250 g ciuperci
2 roșii
2 cepe
2 ardei grași
200 ml ulei
sare
piper
1 linguriță boia dulce
2 ardei iuți
Pregătești așa:
Cureți, speli și toci ceapa mărunt. O călești împreună cu ardeii grași spălați, curățați de semințe și tăiați julien, roșiile spălate și tăiate cubulețe, ciupercile spălate, curățate de pielițe și tocate mărunt. Le înăbuși și condimentezi cu sare, piper și boia. Le lași pe foc până scade sosul. Speli carnea de porc și o tai felii subțiri. Le bați ca pentru șnițele. Umpli carnea cu compoziția de mai sus și formezi rulouri. Prinzi cu scobitori și le prăjești în ulei alături de 2 ardei iuți rupți pe jumătate.