1 ceașcă morcov ras
1 ceașcă măr ras
250 g zahăr
250 g ulei
1/2 ceașcă stafide
1/2 ceașcă suc de portocale
3 cești făină
1 linguriță bicarbonat
1 linguriță praf de copt
1 linguriță scorțișoară
1/3 ceașcă coniac
1 linguriță coajă de portocală rasă
Pregătești așa:
Bați zahărul cu uleiul și adaugi pe rând celelalte ingrediente.
Praful de copt și bicarbonatul îl amesteci într-o ceașcă cu făină, pe care o adaugi la sfârșit. Torni compoziția într-o tavă (potrivită ca mărime), unsă cu ulei și tapetată cu făină.
Lași la cuptor 60 minute. Pudrezi cu mult zahăr.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
5 porții
Pregătire: 25 minute
Coacere: 1 oră
Îți trebuie:
1 ceașcă morcov ras
1 ceașcă măr ras
250 g zahăr
250 g ulei
1/2 ceașcă stafide
1/2 ceașcă suc de portocale
3 cești făină
1 linguriță bicarbonat
1 linguriță praf de copt
1 linguriță scorțișoară
1/3 ceașcă coniac
1 linguriță coajă de portocală rasă
Pregătești așa:
Bați zahărul cu uleiul și adaugi pe rând celelalte ingrediente.
Praful de copt și bicarbonatul îl amesteci într-o ceașcă cu făină, pe care o adaugi la sfârșit. Torni compoziția într-o tavă (potrivită ca mărime), unsă cu ulei și tapetată cu făină.
Lași la cuptor 60 minute. Pudrezi cu mult zahăr.