400 g mușchiuleț de porc
200 g cașcaval
1/2 cutie ciuperci
2 cârnați subțiri
3-4 foi de plăcintă
3 linguri ulei
1 ou fiert tare
1 ou crud
1 legătură mărar
sare
piper
Pregătești așa:
Speli și tai mușchiulețul de porc pe mijloc. Îl bați pe ambele părți cu ciocanul pentru carne.
Presari peste el un strat gros de cașcaval ras și ciupercile spălate și tăiate mărunt.
Pe lungimea mușchiulețului așezi cârnații, mărarul tocat fin și oul tăiat mărunt. Con-dimentezi cu sare și piper după gust. Rulezi carnea și o legi cu ață. Ungi cu ulei rulada, apoi o așezi într-o tavă cu puțină apă și restul de ulei. Dai tava la cuptorul încălzit în prealabil. După ce s-a rumenit o scoți din tavă, o îmbraci în foi de plăcintă și o ungi cu oul bătut. Dai la cuptor din nou, pentru 10 minute, să se rumenească. O scoți pe un platou întins și după ce s-a răcit o tai felii.
Coastă de porc cu cartofi surpriză
5 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 1 oră și 10 minute
Îți trebuie:
1 bucată coastă de porc
250 g cartofi
250 ml vin roșu
1 cățel de usturoi
boia de ardei iute
sare
piper
rozmarin
cimbru
ulei
Pregătești așa:
Speli coasta de porc, o condimentezi cu sare, piper, rozmarin și cimbru. Într-o tavă cu ulei pui coasta, vinul, apă cât să o cuprindă și câțiva căței de usturoi. O lași la cuptor până este bine pătrunsă. Cureți de coajă și speli cartofii. Îi tai în patru, îi dai prin usturoi pisat și îi ungi cu o pensulă cu sos făcut din ulei și boia de ardei. Îi dai la cuptor pentru 30 mi-nute să se rumenească. Servești coasta de porc alături de cartofii surpriză.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
6-8 porții
Pregătire: 25 minute
Coacere: 1 oră și 25 minute
Îți trebuie:
400 g mușchiuleț de porc
200 g cașcaval
1/2 cutie ciuperci
2 cârnați subțiri
3-4 foi de plăcintă
3 linguri ulei
1 ou fiert tare
1 ou crud
1 legătură mărar
sare
piper
Pregătești așa:
Speli și tai mușchiulețul de porc pe mijloc. Îl bați pe ambele părți cu ciocanul pentru carne.
Presari peste el un strat gros de cașcaval ras și ciupercile spălate și tăiate mărunt.
Pe lungimea mușchiulețului așezi cârnații, mărarul tocat fin și oul tăiat mărunt. Con-dimentezi cu sare și piper după gust. Rulezi carnea și o legi cu ață. Ungi cu ulei rulada, apoi o așezi într-o tavă cu puțină apă și restul de ulei. Dai tava la cuptorul încălzit în prealabil. După ce s-a rumenit o scoți din tavă, o îmbraci în foi de plăcintă și o ungi cu oul bătut. Dai la cuptor din nou, pentru 10 minute, să se rumenească. O scoți pe un platou întins și după ce s-a răcit o tai felii.
5 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 1 oră și 10 minute
Îți trebuie:
1 bucată coastă de porc
250 g cartofi
250 ml vin roșu
1 cățel de usturoi
boia de ardei iute
sare
piper
rozmarin
cimbru
ulei
Pregătești așa:
Speli coasta de porc, o condimentezi cu sare, piper, rozmarin și cimbru. Într-o tavă cu ulei pui coasta, vinul, apă cât să o cuprindă și câțiva căței de usturoi. O lași la cuptor până este bine pătrunsă. Cureți de coajă și speli cartofii. Îi tai în patru, îi dai prin usturoi pisat și îi ungi cu o pensulă cu sos făcut din ulei și boia de ardei. Îi dai la cuptor pentru 30 mi-nute să se rumenească. Servești coasta de porc alături de cartofii surpriză.